YRITYS

Kotipalvelu Kotiapuri Oy:n olemassaolon tarkoitus on taata ikäihmiselle onnellinen, aktiivinen ja hyvinvoiva elämä mahdollisimman pitkään heidän omissa kodeissaan. Samalla haluamme tarjota helpotusta ja mielenrauhaa läheisille, jotka eivät aina pysty käymään ikäihmisen luona niin usein kuin haluaisivat. Teemme työtä täydestä sydämestämme ja haluamme olla Suomen ihmisläheisin senioripalveluja tuottava yritys.

Emme tarjoa hoidollisia tai sairaanhoidollisia palveluja. Keskitymme tarjoamaan kiireetöntä aikaa sosiaaliseen kanssakäymiseen ja kotiapuun.

Toimimme toistaiseksi Rovaniemen alueella. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut palveluista lähikunnissa.

Idea omasta yrityksestä kehittyi viime vuosien aikana, kun hoidin omia ikääntyneitä läheisiäni ruuhkavuosien keskellä. Näin miten tärkeää ja piristävää heille oli esimerkiksi viikottainen kauppareissu kahvihetkineen tai kävely raikkaassa ulkoilmassa. Nuo hetket olivat usein heidän viikkonsa kohokohtia. Tuolloin toivoin, että minulla olisi ollut heille enemmän kiireetöntä aikaa. Tästä syystä perustin Kotiapurin, jonka tarkoituksena on tuoda iloa ja apua ikäihmisille sekä helpotusta ja mielenrauhaa heidän läheisilleen.

Elisa

Kotipalvelu Kotiapuri Oy

Y-tunnus: 3278934-1

Yhteystiedot
045 783 557 55
info@kotiapuri.fi
Postiosoite
Eliisantie 18

96600 Rovaniemi